Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon älskar pistolen

Vinner vart och varannan skyttematch då en
och annan grabb blir helt molen
Känner sig som en loser
Pistolen vilken hon alltid bär med sig under kjolen
Självklart så har hon licens och är tillräckligt
gammal och mogen
Respekt
Så när hon inte är ute och skjuter vilt omkring sig
brukar hon sitta och spana ut över vidderna
ifrån krogen då hon tar sig en liten sup
Inte dröjer det länge innan någon karl bjuder upp
henne för en dans i logen
Men som lätt springer sin väg när de får syn på
pistolen vilken hon älskar, typ...

Ken Cassel
31/7-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-31 11:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel