Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betraktelser en vanlig tisdag.

Väntar vid
en smutsig
parkering
avgaser dallrar
i värmen
kvavt
blir ännu kvavare
i kontorshotellet
brevid
sitter unga
kostympojkar
med öppna fönster
någon tuggar
på sin lunchmacka
en hund
flämtar
orkar inte
längre gå
husse söker
skugga
för sin vän
ett par bråkar
högljutt
glömmer bort
att alla hör
använder
fula ord
gör dem
slut nu
kanske
ett litet
rödkindat barn
springer barfota
på varm asfalt
gråter
aj
det gör ont.

Vid en
smutsig parkering
betraktelser
en helt
vanlig tisdag.




Övriga genrer av HenrysDotter
Läst 268 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-31 12:35



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Den sköna värmen tar inte alltid fram det bästa hos oss. Men det mänskliga
2018-07-31
  > Nästa text
< Föregående

HenrysDotter
HenrysDotter