Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fysisk reaktion



Hennes fysiska reaktion
på hans lilla \"kram\"
på andra sidan luren
kan inte misstolkas.
En ilning som börjar
längst ner i magen,
ända ner i könet
fortsätter genom kroppen
och får hennes kinder
att plötsligt rodna.
\"Kram\" säger hon
och lägger på.




Fri vers av Anna H
Läst 430 gånger
Publicerad 2004-10-09 20:47



Bookmark and Share


  Sara S
skrivet - fick en varm känsla ända ut i fingertopparna.
2004-10-12

    Göte Holmlund
o gullig text...fick mig att tänka på varianten "du jag åker in i en tunnel nu så det bryts nog sn..."
2004-10-09

  David Liderfelt

2004-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H