Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske mest för fågeldårar som jag - men i allafall


Vad som har suttit i siluett på den kolossala Valö-stenen

Vad som har suttit i siluett på den kolossala Valö-stenen i min utsikt under de senaste fyrtio åren
är
för en så'n som mig en ganska trevlig samling

korp - som mest
kråka - ofta
pilgrimsfalk - som faktiskt just idag
kungsörn
ringduva
ormvråk
tornfalk
havsörn
duvhök
häger
uv
trast
räv
och

människa





Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-02 16:29



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Mästerligt skrivet!
Att samla sitt minne
Kring ett ting och
Känna att tiden
har sin gång!
:)
2018-08-03

    Tommy M
En fin samling!
2018-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP