Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äkthet!

Hästmästare säger att för sina kung...
Du är inte en ädel kung och orginal också...
Men kungen undrar! varför?
Vad händer med dig?
Min far var en kung och nu är jag samt
Varför tänkt du så?
Alla kungar ger dig inte lite present!
Dina författare är fattiga
Och dina folk är också!
Den kungen blev nervös
Han berättade med sin mamma!
Som hon överraskar honom, det är rätt!
Din far var som en vakt för min man som var en kungen!
Jag förrådde sin man och du är!
En kungen sa mig: Du blev skillsmäsa när du födde en flickan!
Och du är!
Märka du inte! när du går och promenerar till en trädgården ditt huvud var blev nera...
Du äter brödet mer o mer än maten, dina betten var stora...
Du blev narvös för allt problem mindre...
Kan du diskutera med högt röst...
tyvärr! du var son av en äktenskapsbrott...
så bara en gång!...
-----




Prosa av Ibrahim Zoro
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-03 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ibrahim Zoro
Ibrahim Zoro