Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men vad fan gör du där

För där ska du väl inte vara heller
I häktet
För vad har du nu gjort för dumt och osunt
för att hamna där
Vad har du nu ställt till med för något besvär
Jasså
Du har gjort inbrott hos din flickväns granne
på fyllan
Bra där
Så nu lär väl hon inte vara så speciellt glad
på dig kan jag tänka mig
Hon som måste fejsa sina grannar nästan
varenda dag
Så vad tänkte du på
För vad var det för någonting som du
egentligen ville ha
Tycker du verkligen att det här var värt det

Nej!

Nä, för det som du nu har gjort är inte okej
Inte bra
Inte gjort någon stackars människa glad
Allra helst inte din egen tjej
Men vi får väl hoppas att allting reder sig..

Men vad fan gör du där!

Ken Cassel
4/8-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-04 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel