Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
27 år sedan förlorade jag min bror


Man måste sörja för att ta sig igenom

Jag vaknade den där morgonen

med tom känsla inom mig

jag visste klart vad det var för dag

jag var som bedövad

det tjugosjunde året sen du lämnade oss

jag hör ekot av ingenting

först år av bottenlös sorg

du var mig så kär, varje hjärtslag saknade dig

jag drunknade i tårar som aldrig ville sina

man måste sörja för att ta sig igenom

har jag tagit mig igenom sorgen när jag vaknar

den där morgonen utan med ekot av ingenting

...ingenting....

älskade storebror.. du var mig så kär

viska till mig , bryt tomheten

 

vila i frid

 




Fri vers av Maiah VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-08-04 22:59



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Verkligen stark och mycket bra i känsla och inlevelse!
2018-08-08

  Siggesdotter
Förstår känslan...döden är så definitiv...sorgen kommer i vågor som aldrig tycks sluta rulla... vart gick alla som lämnat oss för att aldrig mer möta oss här. Saknaden...intigheten...tomheten...och ändå läkedom ett litet stycke i taget mitt i allt
Kram
2018-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP