Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bland 283 vänner

Nisse bryter benet
sänder en bild
på benet i gips

Bland 283 vänner
femton klickar
på gilla
tummen upp
en handfull
sänder en styrkekram

Nisse skriver
och tackar
någon frågar
vad har hänt!
nej vi tar
det inte här
har sänt
dig ett pm

Nisse är
snart glömd
ingen undrar
hur han mår
alla har fokus
på inlägg
nummer två

Där Lisa
berättar
att något
hemskt har hänt
bland 283 vänner
femton klickar
på gilla
tummen upp
en handfull
sänder en styrkekram

Lisa skriver
och tackar
någon frågar
vad har hänt!
nej vi tar
det inte här
har sänt dig
ett pm

Lisa är
snart glömd
ingen frågar
hur har
det har gått
alla har
fokus på
inlägg nummer tre




Övriga genrer av HenrysDotter
Läst 188 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-08-05 09:38



Bookmark and Share


    snöö
Ligger mycket sanning i din text. Ett sökande efter många gilla symboler, fast kanske få som bryr sig på riktigt.
2018-08-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Facebook i ett nötskal! Bevare mig för detta forum.
2018-08-05

  Fulbergarn
Hon är snygg på bild och brösten skymtar lite på den nya profilbilden, och vips har hon 86 tummar upp, nästa gång samma sak
2018-08-05

    Sefarge VIP
Tack för den frusna
Bilden av mode "Face
-Foot" fenomenet!
;)
2018-08-05
  > Nästa text
< Föregående

HenrysDotter
HenrysDotter