Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitt nästa liv

så önskar jag mig själv att jag blir till en kvinna
För en man har jag ju redan varit
Att jag då är född sent på dygnets timma bara för
att få det att rimma
För simma kan jag ju redan göra
Så den egenskapen ska vi väl ändå inte förstöra
då det trots allt var jag som var
snabbast till ägget
Mannen som sen växte fram ur skägget
Men tänk att kunna föda barn
Tänk att kunna vara den där söta missen som har
nystat in sig själv i ett garn
Hur gulligt som helst
Inte konstigt då om alla män på denna kvinna
blir lite frälst och vill sätta på henne
i närmaste kvarn
Hur skönt och gott som helst tillsammans med
några nybakade havreflarn...

Så i mitt nästa liv vill jag bli till en kvinna
För man har jag då redan varit...

Ken Cassel
5/8-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-05 20:27



Bookmark and Share


  Fulbergarn
:)
det vore nåt
på rim
har jag förstått
2018-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel