Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon dör blå


Det är ingen hemlighet
att du föredrar droger
jag gillar både och
följer varje steg
ser hur du faller
långt, långt ner
det är nu du
älskar mig som mest
det finns mycket att ångra
hur jag lät dig gå
utan att jag hann visa
dig hur jag är
när min kärlek är ren

Du är en överlevare
av mer än ett liv
varje kväll, samma sak
stenar kråkor, blandar sprit

Uppe i sängen, i drömmen
kysser dig upp och ner
när dina tårar faller på slutet
och du inte orkar mer

Du dör blå
det är så du går
och jag kommer
bli kvar här för att
sakta slockna i ett hörn.




Fri vers (Fri form) av Hyonu
Läst 107 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-08-05 22:49



Bookmark and Share


  Virvelvind
Så maktlös inför drogernas kraft...
2018-08-09

    ej medlem längre
Starkt att läsa, värre att se på. Fick tårar. Kram
2018-08-08

  HenrysDotter
Så starkt!En tung text som du lyckas förmedla på ett känslomässigt och enkelt sätt.
2018-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Hyonu
Hyonu