Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt fodral

jag färdas genom kvällsluften
i hög hastighet
i lyxförpackning
inkapslad i plastmussla
likt en pärla på en fodrad tunga
en slags liksäck i finaste material
en svepning av en balsamerad kropp
ett skyddande hölje
klädd i kondom och glidmedel
spiller inget
i hög hastighet




Fri vers av marsvatten
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-07 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

marsvatten
marsvatten