Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rus

 

Det är inte vinet

som gör mina tankar så tunga. 

 

Känslan av berusning löser upp ensamheten 

som fjättrar mitt hjärta.

 

Det är ur din värld jag hämtar mitt ljus

så jag höjer glaset mot stjärnorna.

 

I det röda vinet brinner en glöd 

som bara jag kan se.

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-08-07 16:43



Bookmark and Share


  Gin83
"Det är ur din värld jag hämtar mitt ljus
Så jag höjer glaset mot stjärnorna"

Så magiskt och berörande.
Hjälp mig upp från golvet typ!

2021-06-26

  Engel
Ja, Katinka, ja, jag ser ruset! Jag ser ruset!
2018-08-27

  Lars Hedlin
Underbart och fint skriftat!
2018-08-08

    ej medlem längre
Läckert!!! Slutraderna är en triumfatorisk slutkläm..
2018-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP