Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken sorts poet är du?

Vilken sorts poet är du?
En sinnlig poet som står inför naturen och bejakar hur naturens ting uppenbarar sig.

En intellektuell poet, som står inför världen och du fastställer, hur tingen i naturen och världen är.

Jag är en intellektuell poet, eller skulle jag kanske påstå en filosofisk poet, som relaterar mig till den yttre verkligheten. Av mina erfarenheter drar jag hellre slutsatser och berättar än att jag fantiserar om dem.

Welche Art von Poet bist du?
Ein sinnlicher Poet, der vor der Natur steht und du bejahst wie die Dinge erscheinen.

Ein intellektueller Poet, der vor der Welt steht und du stellst fest, wie die Dinge der Natur und Welt sind.

Ich bin eine intellektuelle Poetin, oder sollte ich vielleicht eine filosphische Poetin behaupten, die mich zur der äusseren Wirklichkeit beziehe. Von meinen Erfahrungen schlussfolgere ich lieber und statte Bericht als ich darüber fantisiere.





Övriga genrer av Annika Persson
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-07 14:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag är en kristen poet.
2018-08-07

  Stay Golden
A hungry one ;)
2018-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Annika Persson
Annika Persson