Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del 2 av föregående text


Och jag lämnade allt

Att bara gå
utan återvändo
Överfullt skrivbord
En hastig flykt

Saknar en bok
Den var blå
Speciell.

Flydde tillbaka
till självet.
Erövrade mig åter
Jag finns




Fri vers av Betzy
Läst 168 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-08 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Betzy