Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reflexioner om mod och övermod


Rebellen

Rebellen var så uppkäftig
ja rent av storkäftad
Stundtals övermodig
Inte mycket ödmjukhet alls

Fallet blev bråddjupt
och så hårt
Somliga kallar det trauma

Vägen tillbaka blev lång och svår
Krokig och eländig
Svårt att hålla fotfästet

Någonstans en livlina
En lian
En känsla av sig själv

En självkänsla
Det är ok
Att protestera







Fri vers av Betzy
Läst 149 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-08 12:33



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Alla som trotsar PK-maffian, feminismen och RFSL är övermodiga och saknar ödmjukhet.
Vi blir ständigt påhoppade och anklagade av etablissemanget.
Men domedagen, som Bibeln talar om, ska utvisa vem som hade rätt.

Menar du att du uppnått ett högre stadium än oss andra?
2018-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Betzy