Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gemenskapen

ett samtalsämne
vadar ut i grunda vatten
samling kring ett skeppsbrott
pratar som om det fanns nåt att säga
i brist på något värt värdigt välkommet
varmt

kroppar
ihåliga som händernas flaskor
botten upp och organen rinner ut
genom halsen
det syns
att något fattas




Fri vers av marsvatten
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-08 16:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

marsvatten
marsvatten