Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte alltid du

 

 

det kunde lika gärna

varit jag

 

som stod där 

 

med huvudet

på sne

 

och ett ledsamt 

överslätande

leende

 

för jag har 

lämnat

 

många gånger

 

när kärleken 

kommit för nära




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 201 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-08-09 08:19



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
I få ord, en hel berättelse, om rädslan att visa sig i kärlek. Hellre lämna än lämnas.
2018-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik