Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett inlägg i den släta, hårlösa kroppens tidevarv.


Kroppsaktiv

 

 

håriga ben

hårig fitta

hår på huvudet

och under armarna

buskiga ögonbryn

och skitskägg

 

det växer och gror

jag lever!

 




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 240 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-09-05 09:09



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
: D
2018-09-05

  Fulbergarn
:)

Bra
2018-09-05

  Gunnar Hilén VIP
Strålande vacker ! Så ska det va ! Äkta rätt igenom.
2018-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik