Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten Nova

Liten Nova
tultar runt, runt, runt
sätter en och annan rova
jollrar en hel del strunt.

Men om man använder sitt öra
så går det faktiskt riktigt bra
att alldeles tydligt höra
vad Nova säger att hon vill ha




Bunden vers av Betzy
Läst 170 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-09 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Betzy