Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Narcissistens mamma

Aldrig hade de sett
en lyckligare mamma
Det är dagsens sanning
Det var så de sa
på BB när jag fött
Och ja, jag hade
uträttat
stordåd
Fantastiskt det jag nyss gjort
Precis så kändes det




Fri vers av Mamma Mia
Läst 158 gånger
Publicerad 2018-08-10 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mamma Mia