Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skyldighet

Din otacksamma jävel
svikare där
Ta emot det jag ger dig
Det är din skyldighet
- att ta emot

En förälder
accepterar och bekräftar man

Valet är inte ditt
Lagen är sådan,

min lag








Fri vers av Mamma Mia
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-10 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mamma Mia