Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ont i mig

Du vet att
när du är sjuk
är det som jag själv är sjuk
men värre ändå

du vet att
det gör ont i hela mig
när du är sjuk

Du vill väl att mamma
ska må bra

Du vill väl att mamma
ska vara glad
och snäll




Fri vers av Mamma Mia
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-10 13:17



Bookmark and Share


    saltycrackersmarabou
Så santtt och finttt!!
2018-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Mamma Mia