Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under isen

På helfrusen sjö
lärde du mig stå på skridskor
Stöttade när balansen svek

Under isen starka
och lömska strömmar

Dem ingen ser
när isen ligger blank




Fri vers av Mamma Mia
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-10 14:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mamma Mia