Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Felfri

Du vet väl om
att du måste vara felfri
utanför det här husets väggar
i andras ögon perfekt
Svärta inte ner oss andra,
där utanför
Det räcker med svärtan
du läcker hos oss




Fri vers av Mamma Mia
Läst 141 gånger
Publicerad 2018-08-10 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mamma Mia