Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rastlös vind

Det blåser ständigt
en rastlös vind i mig
Viner i vener och artärer

Förstår inte vindarna,
snälla, lämna mig ifred

Allt jag drömmer om
en vindstilla plats
där jag kan vila
mojna vind, mojna




Fri vers av Mamma Mia
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-10 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mamma Mia