Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samma sak, ändå olika...

Direktören är ute i skogen på
morgonpromenad möter en man
med ett gevär... Han stannar mannen
och säger, att han är bara ute en runda för
att få lite aptit för sin frukost...

Gevärsmannen svarar: - För mig handlar
det också om aptit... För att mätta den,
hungern, har jag med geväret...








Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-11 07:51



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Tur gevärsmannen ej var
Tjuvjägare och Direktören
Ej Godsherre. För då hade
den ena kanske fått smaka
På prygel av den andre?
2018-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt