Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omskrivning till nytta...

Kan det vara så, att ordet
SANNING är för enkelt och
för kort, så det bästa med det inte
når fram till folk, utan det måste fyllas
ut och på med andra ord för att det ska
slå bättre i TV, RADIO och PRESS...






Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-11 08:29



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Där du drar ur ärmen ess, stavas ibland med mer finess, ärligheten längst sägs vara, kanske på landsbygd en lik Skara, dröm där fritt höstens stress.
2018-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt