Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
reflexioner när det raspar i växellådan


EN BILD den korta versionen

En ros
en vild
en liten bild

Ett liv går fort...
vad fick man gjort?

En vän, en dag, hur tänkte jag?

Det äkta som man drömde om
och plikterna som bara kom

Allt var mitt liv,
allt gick så
fort




Bunden vers (Rim) av Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-08-11 13:46



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Du väcker många tankar, med resonans i Claes Anderssons boktitel Tillkortakommanden.
Hur ser den långa versionen ut? Den korta rymmer ju redan i sig hela livet ...

2018-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Ciralina eller Annmari Nyzell
Ciralina eller Annmari Nyzell VIP