Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstvind, vaka

Stormen ber om din kropp
blåser mjölkörtsdunen ur dina skyddande händer
hundlokans gängliga fröställningar rasslar i vinden
det ryker ur din mun

så för du undan sömnens förhängen
och hennes fingeravtryck framträder på din bröstkorg
som försökte hon öppna revbensburen
och släppa dig fri

du står på glänt i skogsbrynet
strandskapet omkring dig
öppnar sig som ett öga




Fri vers av Grävling
Läst 287 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-08-12 16:45



Bookmark and Share


  87383 Karlsson
suveränt bra!
2018-08-18

  Kungskobran VIP
Fin poesi med många metaforer
2018-08-12

  Nanna X
Naturens magi. Tack!
2018-08-12

  Nanna X
Naturens magi. Tack!
2018-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling