Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Min gamle....

varför denna oro

så är det sällan hemma

Det lovas runt å tunt 

var är tryggheten?

skapa vill jag gärna

tända hoppets stjärna

nu så är vi flera

som vill veta mera!

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-12 17:44



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ja, "vem kan man tro på?"
2019-02-15

  Marita Ohlquist VIP
Vem kan man tro på?
Skall bli intressant vad som händer i valet.
2018-08-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, det lovas mycket nu i dessa valtider!
2018-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy