Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sand

I sand
halvt begraven
ligger du
med blick
full av tomhet

Sandens formationer
stelnade vågor
omsluter din kropp

Rör dig ej
gråt inga tårar
grip ej med handen
friheten är din
den fångar dig
ju mer du rör dig
desto djupare sjunker du i den

Jag vill så gärna gräva upp dig
min vilja är inte din
jag blåser sandkorn från din kind
gråter hav över dig
spottar på dig
kissar ner mig
blöder och bajsar
sanden fyller din mun
dina ögon längtar
efter tårar




Fri vers av Vildaliv
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-14 00:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildaliv
Vildaliv