Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mat

Hittar bara nyckeln in
Jag är fast i buren
Magens bur
Jag bara äter och knullar
Allt annat är obegripligt
Jag vet varken ut eller in
Vänd ut och in

Tiden hoppar fram i takt med hjärtat
Hjärtat i magen
Plötsligt börjar det slå

Vi gör framsteg som hemmafru
Vi blir inte misshandlade längre
Vi klättrar inte på väggarna längre
Utanför fönstren är det mörkt och blåsigt
Vi stannar här
I konstgjort ljus
I värmen
I sperma
I vår egen Vilja Fri
Vår Vila Frid




Fri vers av Vildaliv
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-24 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildaliv
Vildaliv