Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visa Vilsna

Sudda bort
Allt
Titta i olika riktningar
Ser du mig?

Rök bort
Allt
Se mig

Hon med det röda
Den höga
Himmelska flicka
I det gröna

Se allt
Minns
Jag har sagt allt
20 gånger minst

Söka in
Spöka
Röka och ljuga
Sanning

Se
Visa
Repetera
Reparera

Se genom att visa
Närvarande
Nu




Fri vers av Vildaliv
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-04 03:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildaliv
Vildaliv