Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En svamp i öken

Det rinner
Sand mellan fingrarna
Mina händer gör ont av att greppa
Behöver släppa
Släppa ut?
Släppa in?

Försvinn!
Vackra varelse
Låt mig vila i frid
Tid är distans
Jag är en svamp
Suger och fylls
Sup mig full av dig
Ett kort rus
Lång abstinens

Jag låtsas att det känns
Lager av längtan bränns
Ger vackra ärr
Jag låtsas att allt är på riktigt som vi låtsas

Orden har jag stulit från dig
Orden är gåvorna du ger mig
Tack




Fri vers av Vildaliv
Läst 159 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-14 01:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildaliv
Vildaliv