Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bråddjupt

I bråddjupt
vatten

bland kraftfulla
vågor

simmar jag


motströms


mitt följe
har för
längesedan
gett upp

återvänt till
överdådig
lyx och flärd

medan de

mätta

nerbäddade
mellan
nytvättade lakan

lämnar jag
överflöd
och glättighet
bakom mig

sökande
efter något
ännu mer
värdefullt

i all sin
enkelhet

ödmjukhet
tacksamhet
förnöjsamhet

på bråddjupt
vatten simmar
jag

motströms

fast besluten
att finna det
jag söker

det enkla









Övriga genrer av HenrysDotter
Läst 137 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-08-14 20:00



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är bara de döda som färdas medströms.
2018-08-14
  > Nästa text
< Föregående

HenrysDotter
HenrysDotter