Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmer...


Jag drömmer inte så ofta
Om dig
Som jag gjorde då

Jag tänker inte så ofta
På dig
Som jag gjorde då

Men när jag drömmer
När jag tänker
Fylls jag av en varm känsla

Av längtan...



TT

(c) 2018




Fri vers av TT
Läst 229 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-08-15 07:24



Bookmark and Share


  Rise Little One
"Men när jag drömmer
När jag tänker
Fylls jag av en varm känsla

Av längtan... "

Så fint avslut som talar till mig!
2018-08-15
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT