Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skolans kemi och matte...

I ämnet kemi
lärde skolan
aldrig ut
hur
man skulle göra
om kemin
i en kärlek drog ut, dog ut...

Inte ens matten höll måttet!
Man fick ingen rot alls att lita på och till!
För att själv sen klara av olika svåra bråk,
det blev så klart ett stort minus och kaos!
När var faktor sen gick upp i en cirkel,
trots väl lärd kalkyl heltal logik och uträknad
taktik gick allt sen bara snett nedåt i en spiral!
När differens kom på tal blev det snart dubbelbråk...
Man kände sig inte medräknad! Utan uträknad!!!




Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-15 13:19



Bookmark and Share


  ULJO
I kärlek gäller helt annan terminologi, väl värt att notera
2018-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt