Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Änglar finns

 

 

En ängel

kom med ljuset 

Kom ur vågorna

I följsamma 

frekvenser

 

 

Jag hörde ljudet 

bland stenarna

I droppar av 

bergamott 

 

 

Jag har känt dofter

av styrka

Fulla nävar av

insiktsfullhet

 

 

Jag har färdas i 

vindarna

I en ren och strålande 

kärlek

 

 

I ett möte med en 

ängel 

En himmelsk dag 

 

 

Musik; Enya-Angels

 

 




Fri vers av Blått Norrsken VIP
Läst 609 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2018-08-15 23:02



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
Vackert skildrad upplevelse! Och tack för Enya revival!
2020-12-12

  Stanley Rydell
Vackert skildrad upplevelse! Och tack för Enya revival!
2020-12-12

    ej medlem längre
Himmelsk text. Vördnadsbjudande. WOW, vilket möte!
2018-12-09

  Karina"Kia"
Vackert och mjukt skrivet!
2018-11-04

  aol
Underbart sinnligt skaldat,
2018-11-03

    ej medlem längre
En sublim, vacker text, som lockar till mer läsning.
2018-10-23

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Fin sinnlig text med finstämda liknelser.
Kram. TBG.
2018-09-13

  Engel
En flytande lycklig känsla genom hela denna dikt!
2018-08-30

  Chawa VIP
Serent, mjukt och innerligt skaldat! Blir glad och fylld av harmoni. Tack att jag får ta del av din fina upplevelse!
2018-08-28

  morgonstjärna VIP
vackert så
som en sommarmorgons dropp på strå
2018-08-17

  Marita Ohlquist VIP
Läser och njuter av din fina text!
2018-08-17

  Blått Norrsken VIP
Innerligt tack ! Du förstår mitt budskap rätt . En ren och äkta upplevelse.
2018-08-17

  bumerang

Sån gudabenådad själslig upplevelse
du delar med oss. Du lyckas så bra att
förmedla den i poetiska ord
2018-08-17

    carinamnm
Änglar finns! Du är en varm ängel <3
2018-08-17

  Nils-Robert
En dikt om att få sinnet att flyta fritt och omfamna det vackra. Bra skrivet
2018-08-16

    Birgersdotter VIP
Så vackert och hoppfullt!
2018-08-16

  ULJO
Fina ord om ett fint musikstycke
2018-08-16

  Lars Hedlin
Så vackert och varmt du skriver! :) kram
2018-08-16

  Blått Norrsken VIP

Hej Lars Gustavsson !!!

Dina kommentarer undanbedes . Du förstör min upplevelse med dina negativa och dömande ord . Blicka mer inåt dig själv och tänk på att alla inte tycker som dig . Att skriva om Religion och politik är helt ok men inte att ge svidande kommentarer där vissa tror att de är mer förmer i sin tycke i dessa frågor . Det hör helt enkelt inte hemma på denna sida. Absolut inte bland mina upplevelser . Helt enkelt vill jag inte höra ett pip till från dig till mig .


2018-08-16

  Larz Gustafsson VIP
JESUS finns.
Han skapade änglarna.
Men new age-Enya vill inte ha med Honom att göra.
Istället ägnar hon sig åt vad Bibeln varnar för: ängladyrkan.
2018-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Blått Norrsken
Blått Norrsken VIP