Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eller hur...

Egentligen skulle man ju inte
vara så otroligt rädd för
att förlora någon...
Man kan ju förlora
sig själv helt och hållet
istället för alltid...
När man försöker
om och om igen att få till det...
Och ingen märker nå´t...
Men man har ju inget alls
förlorat, för man
hur ju egentligen
aldrig haft nå´t...







Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 153 gånger
Publicerad 2018-08-16 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt