Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mel. Det är våren...


Poeteri

Det är orden, det är orden
som ger färg åt vår dikt
god substans i vart skikt
så ta med du... granna språket
kul det blir om du knäcker nå´t kvickt!
När nu så här vi samlas och råkas
ska det ej bara sittas och språkas
här ska skrivas, pennor drivas
var poet utav oss skapar: Piggt!




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-16 21:27



Bookmark and Share


  Rise Little One
Uppfriskande melodi ...
2018-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt