Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Små förändringar i dig


Syntesen och signalsubstansen

Du inbillar dig så mycket
inhalerar alla sorters ljus
andas, utjämnar trycket

när problem blir stora
blir lösningen bombastisk
allt uppblåst, för fantastiskt

där ute finns enkelheten
redo att omfamnas
du behöver inte resa dig
om du aldrig ramlar

bland de ovetande upplysta
är du stark och trygg
knyter dina egna skor
så ingen behöver klia din rygg

de ser på dig när de pratar
och du vet att de ser någon annan
de är så varma i sig själva
att de aldrig rynkar pannan

du inbillar inget alls
exhalerar alla dessa ljus
stannar, accepterar allt




Fri vers (Fri form) av Abel Pongo
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-17 08:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Abel Pongo
Abel Pongo