Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tavlorna och tiden

Tiden är en tavla
den är just det du ser
det finns nåd inom ramen
Och du borde skaffa fler

Sätt upp dom på väggen
sjunk in i deras rum
låt dom få tala
när du själv har blivit stum




Fri vers av Abel Pongo
Läst 81 gånger
Publicerad 2022-04-15 11:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Abel Pongo
Abel Pongo