Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dances

 

 

I won't dwell anymore

in rememberence of your kisses

journeys will start

without You

not lonely

yet,  by my self

I'v got my danceshoes on




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-17 11:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik