Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja, här ja! Var annars?

Skynda inte på
du hinner ändå
trots att du är här
bara en kort stund
så passa på att lukta på
blommorna de små
vem vet på andra sidan
vad som finns där
tänk istället på
att se till det som
du har tillgång till
nu och här!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-17 18:03



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Klokord!
2018-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt