Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slå dövörat till!

Lås dörren snabbt till hatet
låt det dö, låt det inte få luft
det kan gärna få det
mycket tufft...

Bry dig inte om det hörs
nå´n knackning att det vill
komma ut, men lyssna
absolut till
mitt beslut:

Det är bra på att famna
bara efter en kram kan du hamna
i ett stort hat smort gäng
så tänk dig väl för
så du inget alls gör
när du knacket hör...






Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-08-17 18:28



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Väl skaldat!
2018-08-17

  lodjuret/seglare VIP
Precis som symfoni, låter din melodi, så trummar åskan, så springer brådskan, viskar vinden någonsin sympati?
2018-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt