Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hot går hem...

Jag satt på tåget...
Ganska nära mig satt
en familj med två mindre barn...
Så hör jag mamman säga till barnen
det bästa är att säga precis vad man gjort
och stå för det, inte ljuga, för förr eller
senare kommer det rätta fram och
förresten så hörde jag härom dan
att ljuger man, talar osanning
så dyker det direkt upp en
stor röd prick på ens näsa
så tog hon djupt andetag
och frågade, vem av er
tog min chokladbit...

Precis då vände jag mig om
och hörde ett av barnen
säga med ena handen
över näsan, det var
inte jag som tog den
det var min syster ju...




Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-17 20:52



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Kan inte låta bli att *le* lite får en inre bild..
2018-08-20

  Ezmeralda VIP
Detta fick mig att dra på smilbanden.
Barn är smarta, så är det.
2018-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt