Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


©HenrysDotter


Fyrbent vän

Hämtad av
människor unga

en impuls

i oförstånd

bortlämnad
till människofamilj

kraven blev
för många

jag var
besvärlig

tyckte dem

så kom hon

kärlek
vid första
ögonkast

jag satt fint

viftade på svansen

låt mig få
följa med

lydig och duktig
trogen och lojal

kärlek och lycka

här fick jag stanna

nu är jag

gammal

grå

men stannar
nog kvar

några år

hos matte

i trygghet

bland bollar
och trasor

sunkiga filtar


lekar i frihet

bland skogsdoft
och mylla

matte och jag




Övriga genrer av HenrysDotter
Läst 242 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-08-18 09:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert skrivet, i all sin enkelhet.
(Det är det som är det stora).
2018-08-25

  Nils-Robert
Å så fina ord om din vovve. Känner igen allt rakt igenom. Har egen 14 åring
2018-08-21

  Fulbergarn
jag har börjat gilla hundar de senaste åren
2018-08-19

  Mfredrik VIP
Bästa som finns
2018-08-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
En 4-bent vän
sådan är den
kommer alltid
igen!
2018-08-18
  > Nästa text
< Föregående

HenrysDotter
HenrysDotter