Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vildsvins maffian från Sverige hotar att sprida sig!


Stopp mot svinaktigt beteende



Svinhuliganer från Sverige
Hotar nu att förstöra den
Norska Törnrosa sömnen

Sedan att vissa förstorar
Problemet med djur som

Funnits där förr före
Människan har ingen
Betydelse

Kanske skall de försöka
Göra som Trump som
vill bygga mur mot
Mexicos gränser

Och bygga mur mot
Osäkra hotfulla Sverige

Och samtidigt få slut på
Andra problem som
Smugglings och människo
-ligor

Och få sova sin undersköna
Törnrosa sömn mellan Fjäll
Torsk gas och oljefält

Där Hurtigrutten drar förbi
Berglandskapets vilsamma
Fjorder

För om man inte försvarar sig
Mot yttre hot kommer allt att

Vittra sönder som jöklar i
Den globala uppvärmningen
Tidevarv




Övriga genrer (Satir) av Sefarge VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-08-18 10:25



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Jägarna borde ägna sin tid åt att jaga dessa marodörer för de är goda att äta när man vant sig. Varför inte införa jaktsäsong på miljöbovar enligt lagstadgat reglemente?
2018-08-18

  Kungskobran VIP
Förr eller senare torskar dom
2018-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP