Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sitter i broilern!

Jag höjer ett klagorop

här där jag sitter i

broilern, idag har

jag har ätit mig mätt

Pensionen min göder,

Skulle jag hålla

käft? 

Orkar inte gå

kan bara stå,

hur skall det

gå!

 

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 167 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-18 15:37



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
kyckling blir man inte fet på.
2018-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy