Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla önskar känna inklusion men glömmer gärna att dela med sig av sig själva ...


Om du ej delar med dig ...

... av det du 
kan och vet
utifrån
din egen erfarenhet

blir du kanske med tiden
fullständigt och helt 
obevekligt obsolet ...

 

 

 

 

 

___________________________

Tidigare publicerad här i juli 2012




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-08-18 20:50



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Absolut den som ger får också ta del av andras erfarenheter
2018-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP